Paul’s Pie

Onze hartige taarten

Paul’s Pie is gemaakt met twee verschillende soorten roomboterdeeg. De bodem is stevig genoeg, zodat de pie uit de hand genuttigd kan worden. Roomboter bladerdeeg zorgt voor puur genieten van een knapperig en smaakvolle deksel.
De malse, hartige vulling belooft altijd een aangename smaaksensatie te zijn. De standaard maat van een Paul’s Pie weegt 180 gram en is gemakkelijk te bereiden. Ideaal als een tussendoortje of onderdeel van een maaltijd met bijvoorbeeld een lekkere salade. Ook heerlijk met een biertje of glaasje wijn erbij.

Bereidingsadvies
• Voor het beste resultaat: vóór het opwarmen eerst laten ontdooien, vervolgens 15-18 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 170ºC. (Let op: niet in de magnetron!)
• Na het opwarmen kan de pie nog ongeveer tot 45 minuten in een warmhoud-vitrine staan op 70ºC, bij voorkeur met vocht.

Bewaaradvies
• Diepvries: -18ºC (in de originele verpakking): Zie etiket op de doos voor de THT datum.
• Koeling: onder 7ºC en goed afgedekt, tot 5 dagen houdbaar.

 

Taarten

Sate ajam

Een lekker pittige vulling van heerlijke satésaus en malse kipfilet waarin de beste kruiden en pinda’s zijn verwerkt. Echt een pie voor diegenen die van pit houden.

 

Traditional mince

Mager rundergehakt in een heerlijk gekruide saus. Deze smaak is zeer geliefd bij jong en oud.

Serveertip
U kunt een plakje kaas, bijvoorbeeld cheddar, toevoegen. Maak het bladerdeeg deksel van de pie aan één kant open, schuif vervolgens de kaas er tussen en dan de oven in. Voilá, zo simpel, en eens iets anders op tafel!

 

 

Stewed beef

Voor de stoofvlees liefhebber is deze pie echt een aanrader. Stukjes rundvlees, in een heerlijke krachtige saus, die lekker uit elkaar vallen in uw mond.

 

Spicy lamb

Mals lamsgehakt gekruid met specerijen uit het Midden-oosten.

 

Asperges (verkrijgbaar tijdens seizoen)

Het Zuid-Nederlandse witte goud met mals, licht gekruid       kipfilet in hollandaise saus.

 

Thay chicken curry

Met groene kerrie, kokosroom, ananas, paprika en malse   stukjes kip wordt de Aziatische invloed vertegenwoordigd.  Een heerlijke balans van smaak.

 

Ratatouille

Voor de groente liefhebber! Met iedere hap proeft u de pure smaak van verschillende groenten: pompoen, pastinaak,    wortel, champignon en paprika in een heerlijke groentesaus.

 

Mini-pies

Mini-pies

Mini-pie’s – 50g
Deze ‘Mini’ pie’s zijn gemaakt met roomboter bladerdeeg en malse, hartige vullingen. Puur genieten. Bijzonder geschikt als tapas, high tea, feesthapje, voorafje, bij het buffet, of gewoon als tussendoortje. Verkrijgbaar in dezelfde smaken als de bovenstaande pie’s.
Bereidingsadvies
• Voor het beste resultaat: ontdooide mini’s 10-12 minuten opwarmen in een voorverwarmde oven op 170ºC. (Let op: niet in de magnetron!)
• Na het opwarmen kan de pie nog tot 45 minuten in een ‘warmhoud’ vitrine staan op 70ºC.
Bewaaradvies
• Diepvries: -18ºC: Zie etiket op de doos voor de THT datum.
• Koeling: onder 7ºC en goed afgedekt, tot 5 dagen houdbaar.